Аптекарша. Веселая песенка. укр. язык

Серго Сокольник
Аптекарка.
***весела пісенька***

Захворіє хто у хаті-
Чим яйцем ото катати,
та виводить порчу,
Зливши все у горщик,

Чи на ліфті,  чи по сходах
Опустись на перший поверх.
Світиться- "Аптека".
Не іти далеко.

Хоч я гарна молодиця,
Та не з медом паляниці,
Ліки- препарати
Можу вам надати.

Буде треба- обережно
З верху хворого обстежу
До самого низу.
Звуся я- провізор.

Захворіли? Є рецепти?
Це у носі ваш рецептор
Та занапастився-
Трохи простудився!

Підлікую ніс- каліку,
Є у мене гарні ліки.
Чхає без упину-
Дайте "Нафтизину".

Я аптекарка ласкава.
У кутку попийте кави,
Біля автомату.
Буду рахувати-

Щоби ніс полікувати,
Вам для цього  треба мати
Невеликі гроші.
Хто наступний? Прошу!)))