Ми поберемось навеснi

Миклош Форма
Ми поберемось навесні,
Коли мине негода зимна.
Ти відмовляти не повинна –
Це так намріялось мені.

А ще намріялось, що ти
Сама, як я, цього бажаєш.
І мрія ця мене втішає.
Я – мрійник вічний мрій простих.

І мрія є. І вже весна.
Все – за. Всі – за. Ніхто не проти.
Готовий я відчути дотик,
Та ще не знаю, хто вона...