Крутиться млин

Виктория Барановская
Крутиться млин-обертається млин,
Я знову самотня - ти не один...

Ця несумісність... Ми з нею на "ти",
Спогадів ніжність... Луна самоти...

Крутиться млин-обертається млин,
Не слухати серця багато причин.

Рішучо спаливши колишні мости,
В іншому вимірі з іншою ти.

Усе перемеле на борошно млин -
Хтось завжди одна або завжди один.

Мелеться час у жорнах млина -
Ти сам на сам - я не одна... 

                м. Донецьк, 15.03.2017