Жiнка щаслива...

Белякова Светлана Николаевна
Жінка щаслива,
яка ж ти, кохана?
Не сховати очі,
іскорки - бісики,
самі скачуть в догонку,
в них відбивається Весна!
Скільки про любов написано пісень,
розумієш, наскільки Світ тісний.
Весна - довгоочікувана наречена.
Чекаю її бузкову пору,
п'яно-ароматну, хмільну,
прохолодну.
Люблю бузковий політ Душі,
тут усі сім нот хороші.
Чуттєве беззаконня
панує в її межах,
закохатися зве сміливо.
Думала, зимоньку Душа не витримає -
замре, а вона "безглузда"
ще і співає.



Вы можете прослушать данное произведение на канале автора: https://youtu.be/l_YVlOZdTvg