Весняне

Олег Кравченко 38
Весняний час струмком тече,
В душі бринять життєві соки.
Та дивна магія очей…
Благословенний той неспокій!..
В думках тривога й каламуть.
Не знати, звідки та тривога…
Неначе в мандри, в дальню путь,
Назустріч долі рушив з Богом.
В космічній глибині ночей
Такі важливі наші кроки!.. 
Та дивна магія очей…
Благословенний той неспокій!..

     © Олег КРАВЧЕНКО
2017
          * * *