Завжди поруч

Марина Зроль
Без посмішки дивись
В мої відкриті очі
Заглянь в мій космос уночі
Блідими пальцями торкайся
Моїх плечей, колін, душі.

В долонях не тримай
Пташиної свободи
І за зірками краще не сліди
Мінлива осінь серед весни
Прийшла, вхопивши трішечки біди

Ти не сумуй коли нема
Ти не сумуй коли без мене
Я завжди поруч, завжди в серці.