Весна красуня

Ирина Левенцова
Ой, мені весна красуня на сопілці грає,
Вітерець непоседючий про оркестр дбає,
То по струнах на бандурі, то на  барабані,
Лине пісенька  у небо на аероплані!

На потужних крилах вітра,на пташиних співах,
В височинь весна злетіла,сонцем затремтіла.
Прокидається земелька,висуває квіти,
Наче вдячність і пошана курчавіють віти.

Сніг співучими струмками у земельку вплівся,
А у неба синій-синій колір знов явився.
І парфуми скрізь весняні свіжі та духмяні,
Дощик молоденький мрійно грає на баяні!