Не знаю, що сниться стареньким

Миклош Форма
Не знаю, що сниться стареньким,
Я знаю, що сниться мені.
Онуки щасливі маленькі,
Бабусин садок навесні,
І сині, насправді, Карпати,
І хати гуцульської тин,
І жінка кохана кирпата,
І час, коли я не один...