Десь лишились...

Людмила Журавская
"Вже зима перебула снiгами..."
   Нiна Трало

Десь лишились очi волошковi,
Вже не у яскравому вбраннi
I не рада цiй новiй обновi.
Що тривожить часом увi снi?

Ясени шумлять срiблястим листям,
У долинi шелестить дурман
Та не взмозi затишне обiйстя,
Вберегти.В полон бере туман.

Бiль душi нiчим не втамувати.
Мiсяць довго дивиться з гори.
В неї можна було тiльки брати.
Жеврiє надiя,не горить...

  ЛЮДМИЛА ЖУРАВСЬКА