Маятник Времени

Ключник Олег
Пад  Месяцам усё ужо бывала,
І будзе -  нам хіба ведаць!
Ды Час - ён  разбівае скалы,
У пыл можа гарады  сціраць!


Да нябёсаў, што будуць, манументы -
Зрынуты аднойчы будуць у прах!
Стаяць пустыя будуць пастаменты,
Якія  ўслаўлены былі ў гадах!


Кожнаму ў свеце - Вечнасць бязлітасна!
І да ўсяго яна гэта  адна...
Бярэ, знішчае Час  - ад зимы - весны
А, потым  ураз  - прыходзіць Цішыня...


Адно  ёсць у Свеце пачуццё такое:
Каханне  Вечнасць у рукі можа браць!
Як ківач спыніўшы рукою -
Бег Часу ад Часу выратаваць!