Особливiсть... акровiрш

Мокренко Хром Олег
О, як я вас людей усіх терплю...
Собою вам вмикаю світло сонця
Ох, як я вас красивих всіх люблю
Ба, треба вам найняти охоронця
Літати заперечують думки
І я давно не знаю де скафандр
Вітати поспішаю свої сни
І ящірок люблю без саламандр
Сусідами для счастя хочу бути
Та правити думками для добра
Забути зло ,всі посмішкі здобути
Хвороби хай вилічує вода....