Чаканне

Ключник Олег
Ноч, рагаты месяц - зоркі карагодзіць,
Як прывід дзяўчына поруч рэчкі ходзіць!
Ці прыйдзе каханы - яна не ведае –
Ноч ідзе да світанку, а яна чакае!

 Алеся, Алеся,-таго не ведае
Йон  імя тваё, як зарок  паўтарае,
Ляціць да цябе, нібы з песняю ветра,
І "МАЗ"падмінае ў сябе  кіламетры!


Ён прыедзе, будзе, трэба ў гэта верыць
Ноч матор астудзіць - ён адчыніць дзверы,
Ён кашулю зніме і цябе – абніме,
А пакуль ёсць зоркі - будзь адкрыта з імі!


Ведаеш, кахаеш, -  верыш у каханага!
І лёсу спрачаешся раніцы да ранняга..
Ды і не абвыкла дарма наракаць!
Ёсць ў цябе звычка, ведаеш як чакаць!


Алеся, Алеся, -таго не ведае
Йон  імя тваё, як зарок  паўтарае,
Ляціць да цябе, нібы з песняю ветра,
І "МАЗ"падмінае ў сябе  кіламетры!