Вiдпускай

Лю Нели
Не шукай вітру у полі,
Побажай, всім кращої долі,
Відпускай, коли тобі важко
І літай, вільно, мов пташка.

Не мудруй - відповідь поруч,
Не чатуй свого щастя ліворуч.
Відчувай свою дійсність душею,
В вірі знайдеш ти сил панацею.

              10.03.2017