Сумно

Георгий Грищенко
Як напишу останнього вірша
То вже замовкну назавжди,
Бо відлетить тоді моя душа
Можливо в райськії сади.

Мої вірші тримає Інтернет,
Коли не стане вже мене
Він все написане зітре ущент,
Таке майбутнє жде сумне.

Тоді ніхто ніколи й не буде знать
Що був колись поетом я,
Бо не можливо буде прочитать
Мої вірші й моє ім’я.
09.03.17.