Навчайся прощати

Алевтина Цветкова 3
Скоріше навчайся прощати,
Роби це, як подих, як крок.
З малого почни, щоб могла ти
Засвоїти мудрий урок.

Ти стримуй свій гнів, дратівливість,
Повір, це – не друзі твої.
І в серці народиться милість,
Прекрасна, як спів солов’їв.

Скоріше навчайся прощати,
Бо час так летить і не жде.
Прощай, адже маєш ти знати:
Господь теж прощає тебе.