Я за единую Украину!

Наталья Решетова
Я за єдину Україну!
Я люблю свою родину,
Нашу неньку Україну!
Хочу, щоб цвіли в ній квіти
І жили дорослі й діти.
Мирна щоб вона була
І як квіточка цвіла!
Хай красується містами,
М’яко стелеться ланами,
Як стрічки, річки хай плинуть,
Її люди хай не гинуть!
Жук Уляна,
5 - А клас