Бадедин фикирар

Гулья Мисриханова
Баде я зун,зин хтулриз
Темен гуз,мет1ел кьадай.
Хуш гафар лугьуз абуруз
Ширин мецелд рахадай.

Вахтар жеда чна санал
Лезгинкадал кьуьлериз..
Абур зин ч1ехи дустар я
Баде кьий куьн рик1ериз!

Рази я зун хтулрилай
Гьуьрметар зин вине я.
Ишигълу ,зин рик1ин эквер
Зун,куьн к1ени баде я.

Лугьузва за ,чан зин гъетер
Герек хьайла эвера.
Са арайра .гуз суалар
Твазва зун лап к1евера.

Ара- физ теклифда зазни
Баде.ша фин чаяр хъваз,
Гьар нянихъ са мах акъаюн
Адет хьанва ,фадлай чаз.

Сад компютердин уст1ар я
Кнопкайрал эцигиз т1уб.
Чун сад-садаз хуш дустар я..,

Ада заз чирзава Ю.Т.У.Б.