Чтобы сердце радовалось...

Лидия Павловна Володина
Чтобы сердце радовалось, надо читать " радуйся" пресвятой Богородице, и Она пошлёт Свою радость тебе..
***

Молитва Богородице:
( Церковная)

Богородице Дево, радуйся,
Благодатная Мария, Господь с Тобою,
Благословенна Ты в Жена'х
И благословен Плод чрева Твоего,
Яко Спаса родила еси, душ наших...
( Читать 150 раз в течении дня)

*******

Радуйся, Надежда Вселенная!
Радуйся, Невеста Царя!
Радуйся,Любовь несомненная...
Радуйся, кивот алтаря...


Радуйся, Царица Небесная..
Радуйся, скорбящих Приют,
Без Тебя и жизнь не чудесная,
А с Тобой и в скорби уют....