Slowa Mariny Cwietajewej

Алла Польская
SLOWA MARINY CWIETAJEWEJ

Слова Марины Цветаевой:
«Здесь я не нужна, там я невозможна»
«Tu nie jestem potrzebna, tam nie jestem mozliwa»               
               
               
Jej slowa pasuja do mnie, jak ulal...
Nie jestem potrzebna tu wcale,
A tam nieistotna i nawet wtedy,
Gdyby ktos tego bardzo chcial.

12-02-2014

                ***

AP (wersja oryginalna)