Пожелание дочери

Матрёна Донченко -Дидок
Очі дівочі мов волошки сині
У моєму серці вони і понині.
Сині волошки, маки червоні,
Щастя, здоров ’я дай Боже доні!
Щаслива доля, щоб не цуралась,
Щоб тільки в щасливу дорогу збиралась.
Не бачила горя, не знала утоми,
Щоб чаша достатку завжди була в домі.
Коли ж щось не так і повернеться,
Надійся на краще- воно все минеться.
Надійся на краще- і будеш здорова
Всміхайся частіше, моя чорноброва.