О любви

Матрёна Донченко -Дидок
Про кохання є творів багато.
Пишуть вірші і оди співають,
Та ніхто не подумав — чи варто,
Мабуть зради вони ще не знають.
Хоча зрада так глибоко ранить,
Але в серці надія жевріє.
Вже здається ніхто не зарадить,
Проте кожний про щастя все ж мріє.
Мрійте люди бо Ви того варті,
Тільки з мрією можна творити.
Кожен знає — кохання не жарти,
Що без нього не можна прожити.
У коханні душа аж співає,
Очі сяють мов зорі ранкові,
Нехай кожний кохання пізнає,
Зрада Вас у житті - обминає.