Жiночий день

Оксана Майданська
               
Сонячна днина весна прийшла,
Сніги розтоплюються в води.
Річки наповнюються ними,
Дзвінкою є - ЄДИНА УКРАЇНА.

Жіночий день настав для всіх,
Для мами радість й дітвори.
Вітають їх із днем весни,
Любов і ніжність не згасає в них.
 
На 8-Березня із квітами вітають,
З червоними тюльпанами в руках.
Ідуть веселі панни ласка на обличчю,
Підсніжники в цей день з під снігу виростають.


                8. 03 .2014р