Бо це великий подарунок

Виктор Антохи
Весна на зустрiч нам прямуе.
Вона несе промiння сонця
та про майбутнее мiркуе,
як гляне у твое вiконце.

Закине промiнь теплий ясний
i розхвилюеться у косах,
свiй погляд квапить щирий, власний
i заплутаеться у росах.

Тi роси випадуть зi снiгу,
коли пригрiе сонце краще
i потече вода з-пiд криги,
не дякуйте, нема вам за що.

Бо це великий подарунок,
вам надiслало святе небо
i сонця теплий поцiлунок,
мабуть, на свято - так i треба.
 7.03.2017р.