Гарний ранок

Оксана Майданська
               
Ще дуже рано тихо-тихо,
У цей же час чудові сни,
Приходять непомітно,
Лягають поряд із людьми.

І засипають їх міцніше,
У теплих пухових ковдрях,
М'яких гарненьких подушках,
Пригріються і все таке правдиве.

А хто вже встав,то і замітив,
Що гарний ранок - всіх привітав.
Чудесний,чистий  як роса ранкова,
Фонтан джерельну воду розливав.    
               
                03.09.14.