Найкращий день

Прокопенко Юрий
Найкращий день проллє тепло, немов розбудить,
Відгонить настрій, що дістав і змінить сенс.
Вчорашніх страйків, де в охопленні застуди
Стрибало серце від знервованості сцен.

Єство б воліло переграти сірість хмарну,
Бували миті, що й волало, мов дитя.
Хотілось плакати, та сльози вкотре марні,
Лишень доводили безглуздо до виття.

Найкращий день виставу пристрасну покаже,
Ми в ній удвох у декораціях весни.
Легенько сила неба пестить дійство наше,
Сюжет латаючи, що ледь з душі не зник.

11:00, 05.03.2017 рік.

Зображення: http://freetime-ekb.ru