Надыход вясны

Антонина Кирножицкая
   
    Сёдняшнiм ранкам да нас завiтала вясна.
    З намi была цэлы дзень, усiх нас пацешыла.
    Парк Радзiвiлаўскi раптам прачнуўся ад сна,
    Тога,з якiм яму ўзiмку жылося нявесяла.

    Сонейка ззяе,нябёсаў блакiт - прыгажосць!
    Цёпленькi ветрык лагодна ў твары нам дзьмухае.
    Замак магутны,прасвечаны сонцам наскрозь,
    Разам са мною вясновую музыку слухае...







Фото автора.