Сустракаю вясну

Анна Атрощенко
Адчыню сёння акенца,
Павітаю я вясну.
Хай спявае маё сэрца
зноў мелодыю адну.

Я пачую спевы птушак,
Шум лістоты і дажджу.
А надзея -- будзе гушкаць
гімн вясне, цяплу, дажджу!
       5.03.2017. Экспромт. :-))