Три тижнi

Татьяна Корольчук
Аби ще дожити до літа
Без думки,що зводить з розуму.
Коли навстежень відкрита
Душа,пише вірші прозою

Залишити мріі,спогади
На вітер кинути передбачення.
І поки не збудять когути
Просити у всіх пробачення.

Помилувати чи наважитсь
Піти по краю, над прірвою?
Чи дати долі розважитись
Востаннє.Ніччю теплою зірною?...