То моя любов!..

Инна Цурка
Чи не чуєш ти, чи не знаєш ти, що моя любов, то твої зірки.

Я дарю тобі серце й душу знов. Скрипка плаче десь, то моя любов.

Понад хмарами, десь собі пливу… по серпанкам я, я до тебе йду.

Лебедем кружля… ти мій птахолов, ти впіймав її, цю, мою любов.

Забирай собі, віддаю – бери! Та закрий мене своїми крильми!

Любий мій скажи, чи подай вже знак, що кохаєш ти, але не інак…

Запроси мене на келих вина, та цілуй, цілуй… вип’ємо до дна,

Всю любов і ніч, і наше життя. Не втрачай лишень – моє почуття.

In_nes