Зорка вячэрняя

Ключник Олег
Зорка вячэрняя ўзышла
І вечар ціха дагарэў!
Я не жадаў, каб ты сышла
Спыніць цябе я не здолеў.

І ты сышла у  ўдалячынь,
А месяц на небе павіс,
Ноч расправіла  два крыла
І паляцела ціха ўніз!

Цябе  чакаю  шмат гадоў,
Спадзяюся толькі на сябе!
І кожны раз із тысяч сноў
Зацята іду да цябе!

Вось  вечар ізноў за акном
Гэтулькі я гадоў  чакаю!
Тое растанне - было сном,
І ты прыйдзеш -то я - ведаю!


04.03.2017