Norocul...

Анастасия Бужор
In padure sub un brad eu norocul l-am uitat.
  Si cind merg sa il gasesc, nu mai pot sa-l intilnesc.
  Unde esti, norocul meu?  Fara tine-mi este greu!
  Viata nu-mi mai este draga,
  Fiecare zi-i amara...
 Pling cu lacrimi cristaline si norocul nu mai vine!
 Ca-n padure sub un brad, eu norocul l-am uitat...