***

Анастасия Бужор
Zilele trec rind dupa rind,
  Cind ajung seara- vad viata trecind.
  Iar de dimineata porneste ea iara
 Si trece trece iar viata , un pic, dupa seara.
  Si zi dupa zi , an dupa an,
  Trece si trece- ramin cu amar...
  La finele vietii vad filele ei,
  Se termina cartea, inchid ocii mei...

25.09.2011