Мамi

Николай Шапаренко
Матусенька рідненька!
Я так тебе вітаю
І крепкого здоров’я
Від всій душі бажаю.

Любима, та миленька
Матусенька моя!
Моя старенька ненька,
Від матері сім’я.

Не можу тебе бачити,
Не можу приласкати,
А можу тільки слухати,
Словами привітати.

Коли хворіє мама,
У сина серце рветься
Його кардіограма
Зашкалює і б’ється.

Так будь здорова, мамо!
Рідненька ти моя,
Тебе поздоровляє
Родина вся твоя!

29.09.2015р.