Равлик

Евгений Рослик
Теплий дощик з неба льє.
Равлик, равлику, ти де?
Я тебе давно чекаю.
Як знайти тебе не знаю.

Он повзе тихенько равлик,
Мов би той малий кораблик.
Він повзе не поспішає,
Бо він клопоту не має.

Равлик зараз у садочку,
На біленькому грибочку.
Равлику, не поспішай
І мене не залишай.


*Иллюстрация моя. Мозаика из компакт-дисков.