А зор1 тих1 св1танков1

Лидия Елена
А зорі тихі світанкові,
Як то мереживо в горі
Всміхались щиро у любові
До всіх знедолених землі

Це вічна Батьківська турбота
Над нами світить у житті,
Де в світі темрява покрила
Стражданнями дороги для душі

Свій зір направте в небо,
Щоб світло щастя і добра
Вам барвами весни заграло
Серед  туманів сірого життя

Краса Господня споконвічна
Огорне серце у журбі,
І та втече,немає місця,
Де є Христос там мир душі