Говори менi

Валентина Козачук
Хочу слухати голос твій лагідний,
Як з джерельця з нього нап"юсь...
Говори, що захочеш, Ладо мій,
Розжени мій душевний "блюз".

В мене сонце темніше за хмари,
В мене літо холодне й сумне,
Полікуй мене - краще лікарень
Голос твій зціляє мене.

Притулюсь до тебе, мов кішка,
Ти погладь - замуркочу враз,
Адже знаєш,  що жінка я грішна,
І чому такою вдалась?!

Вже й пройшло все! Ось бачиш, любий,
Я сміюсь, як нічого й ніде!
Як же радісно знати, що любиш!-
Говори частіше про це...