Вибач менi

Оксана Майданська
Колись ми розійшлися не привітно,
Ще у студенські молоді роки.
У слід тоді дивилася через вікно.
Бо не хотіла розуміти - вибач мені.


Ти замість квітів приносив завжди,
Черешні й вишні спілі соковиті,
Не помічала я любові і твоєї доброти,
Хоча в саду зривались яблука найкращі.

Писав листи запрошував у гості,
З батьками познайомити хотів,
І однокурсники хоч відкривали очі,
Та відповідь  від мене ти не получав.

Красивий, вихований, здоровий і розумний,
Що ще потрібно було для  сімейного життя.
Та залишилися лишень приємні наші спогади,
Вибач мені не цінувала, не віддала я теплоти.
                26.02 2017рік
          Неділя Прощення