В льна Укра на

Логозова Валерия
Непереможні ми і сильні,
Нам  не страшний гримучий град,
В нас є ідея і ми вільні,
Це - є найкращий третій бат.

Коли настане та важка хвилина
І ворог зазіхне на Україну,
Гуртом зі зброєю в єдиний станем стрій,
Щоб гнати супостата аж за обрій...

Донецький степ... Уламки люті...
Пекучі ноги стомлених солдат...
А за спиною дні важкі забуті,
"Перемогли в руках тримавши автомат!"