Думки...

Валентина Велес
Латають душу акварелі:
Мені позують  ніжні квіти
Думки мої, мої орелі
Гойда – гойдаюся у світі…
При світлі місяця  та сонця
У знаках, снах та інших
Вимірах завитих
Я п’ю життя до дна, до донця
Печаль гойдаю
На орелях світлих:
Гойда – гой….
18.02.2017 рік