Скоро вeсна, вeсна...

Белякова Светлана Николаевна
Скоро весна, весна.
Повітря пахне тонко.
Ніби живиться Душа,
краплями амріти дзвінкої.
Капіж відбиває ноти,
пташиний гомін великий.
Ніби і не було
поганої погоди,
не ховалося  сонце вдаличині.