Органiзм тeрпiти не може...

Белякова Светлана Николаевна
Організм терпіти не може,
стукає нам хворобами,
сердечними істинами.
Якщо, в душі настає ніч,
то пітьми боятися вже пізно,
жени зради - думки геть,
серцю потрібна зміна,
відрада, про це
забувати не потрібно.
Коли бачу тебе здалеку,
не дивися очима скоса,
адже я не твоя, не води
вилицями нервово.
Пройшла мимо не помічена,
любов'ю твоєю не відмічена,
як новоспечена.
Я не пила, а від Життя
гармидеру  п'яна.
Шкода, не на твоєму я місці,
не чоловік, завоювала б
ласку твою хоч на половину.
Даремно, не хотів бачити очима -
відверто, пройшов мимо заочно.
Для тебе все легкий флірт -
гра, а для мене -
фристайлу трюк на усі 360 градусів.
Я, як в рейлі -
розтяжка тіла, під силою вітру
поривчастого і сміливого.