Час

Николай Иванович Мельник
Час неможливо повернути,
Час  нам назад не обернути,
Буває часом не заснути,
Хвилин кращих не забути.
...
  Приспів:
Той хто часом дорожить,
Той щасливо буде жить,
Із часом хто буде дружить,
Зуміє красиво прожить.
...
Час дуже швижко протікає,
В житті ніхто ніхто не знає,
Про що колись і де згадає,
Час у спогадах літає.
...
Час не можливо зупинити,
 У часі будемо ми жити,
З часом будемо творити,
Щоб все мріяне здійснити.
...
Моя пісня