Изумрудные глаза

Константин Рахманин
Очі твої смарагдові бачу день від дня
Зітхаю коли ти поруч зі мною
Не знаю, закохався, чи люблю
Плутаюся, коли ти дивишся на мене

Посмішку дарую тобі я свою
І ти даруєш мені, а я у відповідь тільки мовчу
Торкаюся лише поглядом, трошки дивлюся
Радію, що в душі співають птахи

Нехай ти не ангел, а людина
А якби і була, то політати б з тобою
Та так високо, наскільки це можливо
Стикнутися і знати, що все це не сон