Признання

Оксана Майданська
А води грають, пташки співають.               
Сонце гойдається у Пруті.
Милий коханій щиро каже,
Вдивляючи у голубі чарівні очі.


А я люблю Тебе люблю!
Кохана ,мила,Тебе знайду!
У полі в гаю чи в ліску,
В багато людному кругу.


Не має значення де ти,
В моїх Ти снах чи на яву.
Люблю Кохана,люблю,люблю!
Як квітку розу, сонячну красу!
              17.02.2014р.     О.М.