Dla Ciebie...

Алла Польская
Kompozytor (muzyka):
Jurij Biejczuk


DLA CIEBIE...
 

Dla Ciebie poetka sie stalam,
Dla Ciebie Love Story zagralam.
Czy jest tego jeszcze za malo,
Zebym Cie zawojowala?
 
Ja Ci we snach dokuczalam,
Ma dusza wciaz Cie szukala.
Czy jest tego jeszcze za malo,
Zebym Cie zawojowala?
 
Dla Ciebie zawsze radosc bedzie,
Slowa milosci uslyszysz wszedzie.
Czy jest tego jeszcze za malo,
Zebym Cie zawojowala?
 
Dla Ciebie piosenki ukladam
I droge zycia przepowiadam.
Czy jest tego jeszcze za malo,
Zebym Cie zawojowala?

03-02-2017
                ***
АР (оригинальная версия-ru)