Про кохану

Иван Малеев 2
Твої очі сині,сині
і такі глибокі
мов джерело кришталеве
чисті та прозорі.
А волосся мов ті хвилі
падають стікають
і на плечі твої ніжні
золотом лягають.
Тонкий стан твій не високий
гнучкий як лозина
тонкі брови як шнурочки
немов чайки крила.
Твої губки як ягідки
повні та червоні
і пухкенькі твої руки
і теплі долоні.
Закохався я у тебе
не дівчина...мрія
тільки жаль мені до сліз
що ти... повія.