Озовись тебе шукаю

Иван Малеев 2
Пройдуся я дібровою
річкою вербовою
може десь її знайду
дівчину синьоокую.
в темну нічь приснилася
та в імлі згубилася
а так хочу щоб до мене
тихо прихилилася.
Де ж ти ходиш синьоока
тонка станом не висока
волосся хвилею спадає
а в очах туга глибока.
Я прошу тебе зявися
поглянь на мене,усміхнися
обійми мене руками
і так ніжно пригорнися
    Озовись...тебе шукаю.