аби поруч...

Оля Олексюк
Буває так, що хтось нас покидає
Здається серце рветься на шматки.
Ми дуже довго через це страждаєм,
І хочемо у серці зберегти...

Усі моменти, що були ви поруч,
Хвилини ті, що втрачені уже.
Але, на жаль, не взмозі повернути
Самих людей, щоб знову розцвісти.

Щоб знову дихати на повні груди,
І повернути сенс свого життя,
І знову в тому вирі потонути,
Разом! Назавжди! На усе життя!