íå îòíèìàé èõ ó ëþáâè

Îêñàíà Áîãà÷åâà 2
          ÍÅ  ÎÒÍÈÌÀÉ  ÈÕ………………
                ……………………  Ó  ËÞÁÂÈ……………







Íå òðîãàé………………………………………………
…………………………………………………………
…… Ãóá………………………………………………
………. Ìîèõ…………………………………………
…………………………………………………………
…………….........  Îæåã………………………………
………………………………………………………….…
………………………………………………………….
…………………………….. Ëèöà……………….….
…………………………………… Íå óìûâàé…………
…………………………………………………………………
………………………………………………………………
Âîäîé…………………………………………………….
……. Ñòóäåíîþ…………………………………………
……………………………………………………………
…………………….. Îíà……………………………….
…………………………………………………………..
……………………………… Òàê õîëîäíà,……………
…………………………………………… ×òî äàëü………
……………………………………………………………
…………………………………………………………....
Ðàññóäêîì……………………………………………..
…….. Óòðåííåé……………………………………….
……………………………………………………………
…………….. Çîðè……………………………………….
………………………………………………………………
………………………………………………………………
……………………………. Ëèøàåò……………………………..
…………………………………  Äåâó……………………..
………………………………………………………………
………………………………………….. Ñíà……….
…………………………………………………………………
……………………………………………………………….
Íå óìûâàé…………………………………………………..
……… Ëèöà……………………………………………………………..
………………………………………………………………….
………….. Ìîë÷è……………………………………………
………………………………………………………………..
…………………………………………………………….
………………………… Ðàññóäêîì…………………………
…………………………………………. Äîðîæà……………
…………………………………………………………………
……………………………………………………………..
Îæåãè……………………………………………………..
……… Ñòðàñòíîé……………………………………
…………………………………………………………..
………………….. Òåìíîòû……………………………….
………………………………………………………..
……………………………………………….………
………………………………….  Íå ïðÿ÷ü………………..
……………………………………… Çà íåãëåæå………………
……………………………………………………………
…………………………………………………………………
Íå îòíèìàé…………………………………………………..
…….. Èõ……………………………………………………
………………………………………………………………..
………  Ó ëþáâè…………………………………………
……………………………………………………………
……………………………………………………………………
……………… Îíè………………………………….
……………………… Ãîðÿò…………………………
…………………………………………………………………
…………………………………………….  Âî ìíå.…………
…………………………………………………………...
………………………………………………………….
 ãðóäè…………………………………………...
…… Ïðîíçåííîþ…………………………………………
………………………………………………………………..
………… Ñòðåëîé…………………………………………
………………………………………………………………
…………………………….. À íà ëèöå………………..
…………………………………….. Îãíåì…………..
…………………………………………………………..
……………………………………………………………
Çàñîñîì…………………………………………………..
……… ×óâñòâ………………………………………………..
………………………………………………………………
……………  Îò íåæíûõ………………………………..
…………………….. Ñíîâ………………………………
……………………………………………………………..
……………………………………………………………..
………………………………………………………………..
……………………………… Êîãäà ê ëèöó………………
……………………………………………………………..
……………………………………………… Ëèöîì……………..
……………………………………………………………………
…………………………………………………………………

               
                *****