Прозора студена водичка

Катерина Жебровська
Прозора студена водичка…
Легке невловиме повітря…
Стрибання грайливе потічка…
Краплинка, на Сонці нагріта…

Наповнена радістю тиша…
Настояне спокоєм Небо…
Земля вивільняє неспішно
Надії, бажання, потреби…

У лагідних променях – сила…
У вітровім подиху – мрії…
На синьому – маряться крила…
Весна розгортає надії…

21.02.2017